Trajnim Intensiv “Teknologjia e Informacionit dhe Komunikimit dhe mësimdhënia me nxënës me nevoja të veçanta arsimore – Aspekte të pergjithshme”

Në kuadër të projektit “Mbështetja e mësuesve të ardhshëm në përdorimin e TIK në edukimin e nxënësve me nevoja të veçanta arsimore”, në datat 20-22 shtator 2019 u organizua në Universitetin e Korçës “Fan S. Noli” trajnimi intensiv me temë “Teknologjia e Informacionit dhe Komunikimit dhe mësimdhënia me nxënës me

Analiza e praktikave më të mira lidhur me shërbimet me bazë komunitare për fëmijët me aftësi të kufizuara

Analiza e praktikave më të mira në zbatimin e Projektit ‘Shërbime me bazë komunitare për fëmijët me aftësi të kufizuara” është përgatitur me kërkesën e Save the Children në kuadër të këtij projekti. Projekti “Shërbime me bazë komunitare për fëmijët me aftësi të kufizuara” mbështetet nga Fondacioni The Margaret A.