Dy adoleshentet – Historia e Diegos dhe Andonit të cilët e shohin botën nëpërmjet muzikës

Një video tepër interesante e cila tregon historinë e dy adoleshentëve të verbër të cilët janë fokusuar te muzika si një instrument ndërveprimi me botën që i rrethon